1 Eylül 2008 Pazartesi

Lidanın Satışı Durdurulmuş!!!

Lidanın Satışı Durdurulmuş!!!


Dedikodu mudur bilmiyorum ama dedikodu değilse Lida artık satılmayacakmış. Yani google girip de lida satış diye boşuna aratmayın derim.

Lidanın satışının durdurulmasına sebep olan sibutramin maddesi kendini intihar etmeye kalkışmış ama Lidanın olay yerine gelmesiyle sibutraminin ölümü son anda engellenmiş. Lida yeniden satılsın diyen sibutramin olayı daha fazla büyütmemek için Lidayla birlikte el ele kol kola alandan uzaklaşarak eczanelerdeki yerlerini almaya başlamışlar. Tabi daha öncesinde satış için gerekli olan evrakların imzalanması gerekiyormuş. O açıdan Lida zayıflama kapsülü satış mukavelesini imzalayıp Lida müdürlüğüne faksladıktan sonra gerdeğe girmişler.

Yani anlayacağınız, sibutramin artık lidanın içinde. Bizden söylemesi siz ister zayıflama uğruna bu zehirli maddeyi kullanın. isterseniz gidin miss gibim sporunuzu neyim yapın ve öyle zayıflayın. Yani Lida, lida olalı böyle bir zayıflama gerçekleştiremezdi desinler ve sizi gören herkes size gıpta ederek LİDAYA HAYIR nidalarıyla bu lida kapsül satışlarına bir son versinler...

Lindaları kaybetmemek için Lidayı kullanmayalım...


Adem AdemOğlu

1 yorum:

adem ademoglu dedi ki...

Bence linda satılmasa da sahte lida çıkar ve lindaları zehirlemeye başlarlar. Bu zehirleme iyice ilerler ve insanlar zayıfladıklarına zayıflayacaklarına binbeşyüzotuzikibuçuknoktaseksensekiz kere pişman olurlar.


Lida satışı engellenemez aslında. Çünkü sahte lida satışları gerçek yani orijinal veya orjinal lidalar ortadan kalksa da bencesi devam eder beyler bayanlar...

Herhalde yani sanırsam galiba öyle zannediyorum ki Lida böyle giderse sibutramin zehirlenmeli insanlar yüzünden kendi kendine zayıflayacak ve tanınamayacak bir kapsül haline gelecektir.

Lida satışından elde edilen gelirler zayıflama derneğine bağışlanacaktır.