1 Eylül 2008 Pazartesi

Lida nasıl kullanılır?

Lida nasıl kullanılır?
Yahu bunu yapayacak ne var? Bu olayı gerçekleştiremeyenin alnını karışlarım. Lidalar götürsün sizi emi... Sibutramin katkılı doğal yosun özlü taaaa çinden ithal gelen Lida Zayıflama Kapsülü'müzü önce güzzzeeeelce sert bir cisimle eziyoruz. İyice ezip toz haline getiriyoruz. Kıtırlı şeker kıvamına geldikten sonra lida iyice koku salmaya başlayacaktır. Burnunuzu bir mandal vasıtasıyla (kaç vesaitle gidilecek o belli değil) tıkayarak işinizi elinizden geldiğince çabuk bitirmeye çalışıyorsunuz. Zaten bu arada vücut ısınız iyice bir yükseleceğinden iyice zayıflamış olacaksınız emin olun.
Aman tanrım nasıl oldu bu nasıl kullanılacağını bilmeden belim ipince olmuş. E herhalde yani adamlar taa çayna dan boşuna boşuna getirmemişler bu mereti. Hem bu meretin zayıflama çayı da var özellikle meraklı bayanlara altın günlerinde içirmek için. :P
Neyse efenim şeker kıvamında lidayı öğüttükten sonra bir tabağa boşaltıp üstüne biraz zayıflatıcı un ilave ederekten kapsülümüzün yumuşamasını sağlıyoruz. Tabii.. Bu Çok önemlidir. Lütfen buraya dikkat edin özellikle o altın günlerine giden lidalı bayanlara bu konuda yanlış yorumlarda bulunup kullanıcı yorumları bölümüne lida hakkında olmadık eleştirilerde bulunuyorlar. Sakın diyorum böylesine bir hataya düşüp de bir teknoloji harikası olan Lida kapsülünün imajını ayaklar altına almanıza izin vereceğimizi zannetmiyorsunuz herhalde değil mi??? Hadi lida forum olsa orda böyle geyiklere izin vermezler ama burası da azbuçuk forumdan sayılmaz mı? Lidanın resmi forumu olmasak da o kadar senelik diplomamız var ve lidanın eciğini bücüğünü biliriz evelallah.. Yani forum olup olmaması o kadar da önemli değil. Sen LİDA denen kapsül müdür hapmıdır artık yoksa ilaç mıdır nedir nasıl kullanılır onu öğren yeter bize....
İşte biz böyle yazılarla lida zayıflama kapsülü konusunda ve onun nasıl kullanılacağı konusunda sizleri bilgi sahibi ederek, kafanızdaki soru işaretlerine soru işareti katma hevesindeyiz. Bu kapsül zararlı işte kullanmayın efendim boşuna mı okudum ben doktorluğu??? Siz ve sizin gibi doktora harici insanlara son tıbbın icadı olan ilaçlardan özellikle zayıflama amaçlı olan haplardan uzak tutmaya çalıştığım için lida yetkilileri beni arayıp yazı dizime son vermemi istediler.
Ama yılmayacağım. Lidanın nasıl kullanıldığını insanlara bol bol anlatacağım ama sibutramin gibi bir maddeden de sık sık bahsederek lidanın içinde bulunan bu maddeyi önce ayıklamalarını sonra kullanmalarını yoksa lida tehlikeli mi zararlı mı diye soran kullanıcıların yanlış yorum yapmalarını engellemiş olacağım.
Yok efendim lida tehlikeli miymiş? Sanane kardeşim. Borcunmu var lidaya? Yoksa problem değil o zaman. Hepimiz ademoğlu değil miyiz? O halde lidalarımızı bol bol kullanalım sonra da kapsüllerinden ev yapıp guinnes rekorlar kitabına girelim inşaaaalllah.. buyrun aşk ile eşhedu en laaa.. (???) noldu birden mod değiştirdik pardon. e Tabi haliyle aylardan ramazan olunca sahur saati de yaklaşınca böyle oluyor. Neyse efendim ramazanda fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız lida kullanmayın, az yiyin efenim. Neden kapsüllere para veriyorsunuz?
Enayi misiniz kuzum???
Adem AdemOğlu

Hiç yorum yok: