2 Eylül 2008 Salı

Lida Tehlikeli mi?

Lida Tehlikeli mi?

Yok değil, tabi tehlikeli lem. Oğlum tehlikeli olmasa buraya konu açarmıydık len? Şahan gibi oldu valla :)

Efendim bildiğiniz üzere lidanın tehlikesinden bahseden birçok web sitesi mevcut. Bu lida tehlikesini anlatan web sitelerini alt alta dizeceğim birazdan ama neden tehlikeli olduğuna biraz değinmek istiyorum. Çünkü gerçekten zor bir durum. İnsan hem zayıflamak istiyor hem de bu ilacı kullanmaya korkuyor. Korkmayın efendim neyden korkuyorsunuz ki? Kullanmazsınız olur biter. Bu kadar zor mu? Zararlı kardeşim zararlarından bahsede bahsede ellerim çürüdü. Klavyem eskidi len sizin yüzünüzden. Neyse bu siteyi satarak kendime yeni bir klavye alabilirim belki :)

Len o kadar ünlü insan var. Hep zayıflamak istiyorlar ama bu tehlikeli kapsülü kullanmaktansa, spor salonlarına gidip zayıflamayı tercih ediyorlar. Yahu siz çok akıllısınız da onlar mı çok aptal? Bakın efenim bakın biraz da inceleyin ne diyeyim. Neler var neler. Bir de bunun çayını çıkartmışlar sanki keyifle oturduğun yerde muhabbet ederken kilolarından olacakmışsın gibi. Yawww bırakın bu işleri Lida yetkilileri size sesleniyorum!!!

İnsanların orasında burasında dalmaçyalıya benzer sivilceler akneler çıkıyor. Siz bu ilacın içine ne koyuyorsunuz da bu hap bu kadar tehlikeli oluyor? Neyse efendim bu tehlikelinin zararlarından bahis eden web siteciklerini huzurlarınıza sunuyorum. Böylece siz de Lida zararları konusunda bilgilenmiş olacaksınız.


Anam en sonuncusu ne öyle "Tehlikelisini bırak kardeeeeeeşşş, Ölüm var işin ucunda" diyor. Yahu şimdi sizin nacizhane şahsiyetinizin önünde saygıyla eğildiğim için sevgili okurlarım. Ben bunlara izninizle bir ÇÜŞŞŞŞ demek istiyorum. Lida, lida dediler başımızın etini yediler. Bu mudur Lida? Bu mudur Tehlike? Görevimiz tehlike olmuş anasını satayım. Zayıflayacağız diye hayatımızdan da edecekler yahu şunlara bak. Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun Lida gibi ilaçları satanlara, Lidacılara, kullananlara...


SAKIN ARKADAŞLAR!!!
İYİCE ARAŞTIRMADAN VE DOKTOR KONTROLÜ OLMADAN BÖYLESİNE BİR TEHLİKEYE GÖZ YUMMAYIN!!!

Adem AdemOğlu

2 yorum:

adem ademoglu dedi ki...

ya hala bir de tehlikeli mi diye sormazlar mı? insanı deli edersiniz valla zayıflayamadan öleceğim sizin yüzünüzden. Lida zararları hakkında kullanıcı yorumlarını okuyun da aklınız başınıza gelsin biraz...


http://sibutraminlida.blogspot.com/2008/09/lidanin-zararlari-var-mi.html

Unknown dedi ki...

Kısa süre önce bir web sitesi açıldı bu konu üzerine. Diğer tüm siteler gibi satış odaklı değil, bilgi amaçlı bir site. Sitenin ana konusu Lida Zayıflama Hapı üzerine ve ilginç bilgiler, eğlenceli bir dille anlatılmış. İncelemenizi tavsiye ederim.