1 Eylül 2008 Pazartesi

Lida Nedir?

LİDA NEDİR?

Lida Lida Lida... Herkes bunu konuşuyor ama günlerdir hatta yıl bile oldu diyebilirim şu lidanın ne olduğundan tam olarak anlayan yok. Peki hakkaten nedir yahu bu Lida? yoksa gerçöek adı Linda da bizi mi kekliyor :)))
Kimileri zararlıdır aman ha tehlikeden uzak durun diyor. Kimileri de yok canım teknolojiden mi korkucam atarım kapsülü ağzıma ooh derim zayıflarım modunda...
Peki bakalım Lida gerçekten ne demek?
Çin dağlarında yetişen ve uzakdoğuda yüzyıllardır yemeklerde
zindelik amaçlı işlenen Yunnan yosunu ile birlikte 9 çeşit
bitkidenoluşan,tamamen bitkisel bir zayıflama kapsülüdür. Modern teknoloji ile
üretilerek kapsül halinde getirilmiş, zayıflamaya olağanüstüdestek veren %100
bitkisel bir üründür.
LIDA
yosun kapsülü tokluk hissi vererek su ile birlikte vücuttaki yağları
yakmanızısağlar.İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim
bulunmamaktadır. 1 kutu İçerisinde 30 adet (350mg)kapsül bulunmaktadır.
deniliyor... O halde neymiş teknolojik bir kapsülmüş, bitkiselmiş, tanımda yazdığına göre de sağlıklıymış da aynı zamanda ama tabi daha yeni yeni araştırıyoruz.... bu ilk konumuzda bir lida satış sitesinden aldığımız tanımı sizlerle paylaştık.
Diğer yazılarımızda da sürekli olarak lida'dan bahsedecek ve lidanın iyi birşey mi? yoksa kötü birşey mi olduğunu tartışacağız. Lida zayıflama kapsülünün yararları veya zararları var mıdır? Lida hakkında yapılan olumlu veya olumsuz yorumlar nelerdir? Bunları hep birlikte görüp lida denen meretin ne olduğuna sonradan karar vereceğiz.
Hatta bu lida işini daha da büyütürsem forum kurmayı bile düşünüyorum. Evet yanlış duymadınız, lidaforum.com şuan açıkta ;) forumlida.com da öyle tabi... Neden olmasın? Yeter ki siz lidaya olan düşkünlüğünüzü dile getirin. Bunu mutlaka araştır sana güveniyoruz deyin.
Beni biraz gaza getirin yaw. :)
Adem AdemOğlu

Hiç yorum yok: